Szavazás
Melyik a kedvenc részed?
1. Kezdet
2. Együtt
3. Egyedül
4. Barátok
5. Remény
Diavetítő

Együtt

 

 

 

Kilencedik második félévében az iskolai élet ezerrel pezseg: farsangi bál, Valentin-hét, Valentin-napi bál, tavaszköszöntő buli, osztálykirándulás és még sok minden más...Az osztályközösség eközben egyre jobban összekovácsolódik.

Reni érdeklődése Cortez iránt szerelemmé változik; vágyakozás, reménykedés, féltékenység, csalódás, aztán ismét reménykedés között őrlődik, mert a fiú viselkedése egyáltalán nem egyértelmű...

 

 

"Se varázslók,se boszorkányok,se vámpírok nem lakoznak e könyv lapjain, és mégis csupa varázslat, bűbáj és hátborzongatás, mert ha olvasni kezded,olyan érzésed támad, mintha tükörbe... varázstükörbe néznél!"

Böszörményi Gyula

 

 

Szerintem... : A folytatás teljesen természetes,olyan mintha nem is egy új kötetet kezdenénk, hanem csak egy új oldalt az első részben. A humoros légkör itt is folytatódik,de Reninek már egy kicsivel nehezebb problémákkal kell megküzdenie.Váratlan fordulatokkal teli,mégis hétköznapi kalandok teszik letehetetlenné a könyvet.

A kötet hangulata egyszerre boldog,mert Reninek lassan sikerül beilleszkednie,és igaz barátokat talált; de egyszerre kétségbeesett is, hiszen Cortez - viselkedése alapján - észre sem veszi ...
 

 

Menüdoboz
Naptár