Szavazás
Melyik a kedvenc részed?
1. Kezdet
2. Együtt
3. Egyedül
4. Barátok
5. Remény
Diavetítő

A meglepetés

2012. május 7.

A 2012. május 5-én lévő SZJG találkozón Leiner Laura bejelentett egy meglepetést.

Azzal kezdte,hogy sokan kérdezik tőle,melyik könyvet írja éppen,és hogy nem lesz-e véletlenül egyetemi rész vagy egy olyan kötet, ami egy másik szereplő szemszögéből mutatja be a történetet.

Azt mondta,már befejezte a 8.részt,és úgy gondolja,a sorozat így kész,így kerek; szerinte a további kötetek már erőltettek lennének.Azonban ő mindig megpróbál az olvasói fejével gondolkodni,és sokat törte a fejét,hogy mivel szerezhetne örömet a Szent Johanna gimi rajongóiak. Úgy gondolta,hogy ha ő lenne az olvasó, biztosan vágyna még valamire. Ezért vannak a karkötők,pólók,könyvjelzők és bögrék, mert ő úgy érezte, rajongóként biztosan szeretne ilyeneket,amiket hordhat, használhat.

Végül arra jutott,hogy kiad egy kalauzt, ami nem egy erőltetett folytatás,hanem egy háttérinformációkkal, kiegészítésekkel szolgáló illusztrált SZJG lexikon, ami kifejezetten rajongóknak készül.

Ebben benne lesz a szereplőkről készült rajz, az elvetett borítók, a kéziratok, a legelső, lefirkantott ülésrend, a teljes nevek, hogy bizonyos szereplők honnan és milyen háttérrel érkeztek a könyvbe. Lesznek részletes leírások a tanárokról,mellékszereplőkről; és sok kérdésre is választ kapunk,amiről Laura úgy gondolja,érdekelheti az olvasókat.

Ez a kalauz 2013 tavaszán fog megjelenni, nem sokkal a 8. kötet után,ami február vége felé jön majd ki.

 

 

Ezen kívül valamit elárult a hetedik kötetről: valamelyik pár kapcsolata  borzalmas szakítással ér véget, ők többet nem is jönnek össze.  És még Arnold is feltűnik majd...

Szerző: Gege99 | 2012. május 7.
Menüdoboz
Naptár